Kookboeken

Het derde kookboek van ramon komt eraan!

Op 8 April 2019 komt hij uit!! Ramon schreef het boek “DIPS” voor de masterclass reeks van Carrera Cullinair. In ” DIPS” staan bekende klassiekers zoals tzatziki, mangochutney en baba ganoush, maar ook vernieuwende recepten zoals Zuid-Afrikaanse butternutspread en Russische groene ajika. Daarbij geeft Ramon de recepten van zijn favoriete dippers zoals Griekse dakos en Ethiopische injera. Masterclass Dips biedt voor ieder wat wils! Het is te koop in bijna alle boekwinkels.

Je kan “DIPS” hier bestellen.  Hij kost €16,99 Excl. €4,50 verzendkosten. Stuur een mail met “DIPS” en je adres en je krijgt een betaal verzoek terug. Als dat betaald is gaat het boek op de post.

Ramon zet er met plezier een tekst en/of een handtekening in!

In samen werking met Alain Caron, Sharon de Miranda en Leon Mazairac is “het BinnensteBuiten kookboek”  verschenen. Dit is uitgegeven door Carrera Culinair en is te koop bij de meeste boekwinkels. Dit boek is hier te bestellen voor €29,99 Excl €4,50 verzendkosten. Stuur een mail met “BINNENSTEBUITEN” en je adres en je krijgt een betaal verzoek terug. Als dat betaald is gaat het boek op de post.

Ramon zet er met plezier een tekst en/of een handtekening in!

‘Wie zoet is krijgt lekkers’ is in eigen beheer uitgebracht en staat boordevol recepten uit de sinterklaas tijd. Een geweldig recept voor gevuld speculaas, marsepein milkshake en nog vele andere heerlijke recepten. “Wie zoet is krijgt lekkers” is hier te bestellen voor €12,50 Excl €4,50 verzendkosten.Stuur een mail met “WIE ZOET IS” en je adres en je krijgt een betaal verzoek terug. Als dat betaald is gaat het boek op de post.

Ramon zet er met plezier een tekst en/of een handtekening in!